StervenDroge transformator 1250kvaRecente marktstarts zijn toegenomen

  • vrijgavetijd:2022-11-15 09:23:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:1102
  • Korte omschrijving:

    Sterven,De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over he

Artikel inhoud

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Het zal ook veel fouten produceren effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

StervenDry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen,Sterventransformator met lage spanning, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Lueboworld.kgmFabriek voor droge transformatoren

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten,StervenDesign van droge transformatoren, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten elektrische componenten en isolerende grondstoffen.


StervenDroge transformator 1250kvaRecente marktstarts zijn toegenomen



Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven,StervenKenmerken van de transformator voor droge typedistributie, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Voorschriften voor installatieGeluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Het geluid van droge transformator komt van


StervenDroge transformator 1250kvaRecente marktstarts zijn toegenomen



Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

De goedkoopsteVerschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Vanuit het bovenstaande kan worden gezien dat uit het oogpunt van energiebesparing, in sommige gevallen, transformatoren & ldquo; Een klein paard trekt een kleine auto. Kan niet vergelijken met ^ ldquo; Middelbare auto ^ rdquo;; Nog minder dan ‘Idquo’; Grote Lars, kleine draken. Daarom moet bij de berekening rekening worden gehouden met het verlies van volledige lading en lading van de transformator, en kunnen de resultaten op de juiste wijze worden verkregen in termen van energiebesparing of energieverbruik. Volgens de correlatie tussen de laadsnelheid en de capaciteit van de transformator: . De snelheid en energiebesparing van de transformator zullen in de formule worden opgenomen: de belastingsindex van de transformator, dat wil zeggen de werklast en de nominale capaciteit van de transformator . Nu wordt geïllustreerd door voorbeelden dat beide zijden van de acadc elektron touch the ground type het derivaat van P zoeken en vervolgens het actieve vermogensverlies van de grote capaciteit transformator verminderen van het actieve vermogensverlies van de kleine capaciteitstransformator: dat is, wordt de formule verminderd De belastingsindex is de belastingsindex wanneer het verlies van de transformator klein is en de snelheid groot is, en de snelheid is groot wanneer het specifieke koperverlies gelijk is aan ijzerverlies.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

StervenDe methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

AlFintas.Overige productinformatie
  • zeehavenGkt12 hydraulisch hefplatformHoge aandacht van de industrie

    zeehavenGkt12 hydraulisch hefplatformHoge aandacht van de industrie

  • VespermDrie meter elektrische lifthoe te kiezen

    VespermDrie meter elektrische lifthoe te kiezen

  • VespermKlein hefplatform voor huishoudensCitaat

    VespermKlein hefplatform voor huishoudensCitaat

  • VespermMobiel hydraulisch liftplatformEen empirische analyse van prijsbeïnvloedende factoren

    VespermMobiel hydraulisch liftplatformEen empirische analyse van prijsbeïnvloedende factoren

  • VespermLift van aluminiumlegeringhoe te gebruiken

    VespermLift van aluminiumlegeringhoe te gebruiken

  • Yuanpingworld.kgm3 meter kleine liftPrestatieniveau

    Yuanpingworld.kgm3 meter kleine liftPrestatieniveau

  • NotitiePrijslijst van de 250kVA box type transformatorWelke componenten zijn inbegrepen in de bestel

    NotitiePrijslijst van de 250kVA box type transformatorWelke componenten zijn inbegrepen in de bestel

  • Salgotarjan.kgmKleine beweegbare liftAanzienlijk verbeterd technisch niveau

    Salgotarjan.kgmKleine beweegbare liftAanzienlijk verbeterd technisch niveau

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!