Jablonect nad NisouModel van droge transformatorWelke componenten zijn inbegrepen?

  • vrijgavetijd:2022-11-26 21:23:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:179
  • Korte omschrijving:

    Jablonect nad Nisou,Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belastin

Artikel inhoud

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Jablonect nad NisouFabrikanten van omzetters nemen over het algemeen IP beschermende behuizing, die het binnenbrengen van vast vuil met een diameter van meer dan mm kan voorkomen, ratten, slangen, katten vogels en andere dieren, wat resulteert in vicieuze gemeenschappelijke storingen zoals kortsluiting en stroomuitval, en een veilige natuurlijke barrière voor het energiegedeelte kan bieden. Als de transformator-uitrusting buiten moet zijn, kan IP beschermende behuizing worden aangenomen, die kan voorkomen dat de bovengenoemde IP-beschermende effecten gelijk worden verdeeld met de IP-beschermende effecten. De behuizing van IP zal echter de koelcapaciteit van de transformator verminderen, dus let op de vermindering van zijn bedrijfsvolume.

Het geluid van droge transformator komt van

Koon-up.Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag,Jablonect nad NisouTransformer voor circuits,Jablonect nad NisouTransformer en stroom, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding algemene installatie proces, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Hoeveel kost de transformator?

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.


Jablonect nad NisouModel van droge transformatorWelke componenten zijn inbegrepen?



Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

In die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Potentiële ontwikkelingAnalyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, % en % per rang.

Fabriek voor elektrische transformatoren


Jablonect nad NisouModel van droge transformatorWelke componenten zijn inbegrepen?



Productieproces en stappen van droge transformator

marktprijsDe methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Transformer inspectie neus snuivende methode

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Jablonect nad NisouIV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

AlFintas.Overige productinformatie
  • Atlanta.Volautomatisch zelfrijdend hefplatformEnige kleine kennis in verwerking

    Atlanta.Volautomatisch zelfrijdend hefplatformEnige kleine kennis in verwerking

  • Atlanta.Hydraulisch hefplatformEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

    Atlanta.Hydraulisch hefplatformEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

  • Atlanta.Zelfrijdende lift van aluminiumlegeringHet rendementsverschil fluctueert overeenkomstig

    Atlanta.Zelfrijdende lift van aluminiumlegeringHet rendementsverschil fluctueert overeenkomstig

  • DuinkerkenEnkele kolom aluminiumlegeringsliftBrengen u om de nieuwe situatie te begrijpen

    DuinkerkenEnkele kolom aluminiumlegeringsliftBrengen u om de nieuwe situatie te begrijpen

  • Khorov.Kleine sightseeing home liftBediening en gebruiksspecificatie

    Khorov.Kleine sightseeing home liftBediening en gebruiksspecificatie

  • Delancey.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeHoe te buigen?

    Delancey.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeHoe te buigen?

  • Zaghouanworld.kgmSpecificatie van olieonderdompelde transformatorenMaatregelen nemen voor grote onde

    Zaghouanworld.kgmSpecificatie van olieonderdompelde transformatorenMaatregelen nemen voor grote onde

  • Shaanxi.Voetbediend hydraulisch hefplatformTechnologie ter verbetering van milieuprestaties

    Shaanxi.Voetbediend hydraulisch hefplatformTechnologie ter verbetering van milieuprestaties

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!