Chrudim.Olie ondergedompelde hoogspanningstransformatorEen korte inleiding tot het productieproces

  • vrijgavetijd:2022-11-26 23:00:30
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:569
  • Korte omschrijving:

    Chrudim.,De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delenDe isolatie tussen de wikkeling en h

Artikel inhoud

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Chrudim.Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld maar het is geen groot land.

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

MelkOm de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is,Chrudim.1000 KVA-transformator voor droog type,Chrudim.Voordelen van olie ondergedompelde transformator, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:


Chrudim.Olie ondergedompelde hoogspanningstransformatorEen korte inleiding tot het productieproces



De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Om schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

Look van olie van gietijzeren delen

KwaliteitsaanbevelingBij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.


Chrudim.Olie ondergedompelde hoogspanningstransformatorEen korte inleiding tot het productieproces



Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

verpakkingIsolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Om het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen,Chrudim.Energievoorziening met variabele frequentiebanden, heeft het ministerie van Financiën, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Chrudim.Wiringwijze van droge transformator:

Na de test verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

AlFintas.Overige productinformatie
  • Wolfsberg.30 meter liftZorgvuldig gebruik moet vele malen worden uitgevoerd

    Wolfsberg.30 meter liftZorgvuldig gebruik moet vele malen worden uitgevoerd

  • Syzran.Technische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformatorEerlijke service

    Syzran.Technische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformatorEerlijke service

  • AmsterfenElektrisch klein hydraulisch hefplatformHet belangrijkste punt of het echt is:

    AmsterfenElektrisch klein hydraulisch hefplatformHet belangrijkste punt of het echt is:

  • AmsterfenHefplatformvoertuig op grote hoogteBelangrijkste maatregelen om vervuiling te voorkomen

    AmsterfenHefplatformvoertuig op grote hoogteBelangrijkste maatregelen om vervuiling te voorkomen

  • Drogheda.Dubbellaags hydraulisch hefplatformProductspecificaties en parameters werkdruk

    Drogheda.Dubbellaags hydraulisch hefplatformProductspecificaties en parameters werkdruk

  • Roosendaal.2 ton elektrische liftOplossing voor koortsprobleem

    Roosendaal.2 ton elektrische liftOplossing voor koortsprobleem

  • Roosendaal.Verticaal hefplatform met geleiderailMarktvraag neemt toe

    Roosendaal.Verticaal hefplatform met geleiderailMarktvraag neemt toe

  • Roosendaal.Hefplatform met schaarMaatregelen om de uitstoot van energie te verminderen

    Roosendaal.Hefplatform met schaarMaatregelen om de uitstoot van energie te verminderen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!