Polly.Staatsraster van TransformerAlgemene afwijkingsmaatregelen

  • vrijgavetijd:2022-11-27 14:55:39
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:303
  • Korte omschrijving:

    Polly.,De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:De dwarsdoorsnede v

Artikel inhoud

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Polly.Hoe de droge transformator te onderhouden?

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Szenes.De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Elektrische transformator-installatie


Polly.Staatsraster van TransformerAlgemene afwijkingsmaatregelen



Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Energiebesparende analyse van de transformator

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd,Polly.Soorten droge transformatoren, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,Polly.Transformer reverse power transmissie,

KwaliteitsbeheerEen nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.


Polly.Staatsraster van TransformerAlgemene afwijkingsmaatregelen



De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Briljantie aanmakenDaarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren,Polly.Standard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformator, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, en dan trekken we het oliemonster.

Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Polly.De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

AlFintas.Overige productinformatie
  • Grosseto.Verhuur van liftplatformGrote stijging in offerte

    Grosseto.Verhuur van liftplatformGrote stijging in offerte

  • Grosseto.Elektrische lift van aluminiumlegeringbetrouwbaar

    Grosseto.Elektrische lift van aluminiumlegeringbetrouwbaar

  • MILUSSchaarliftHoe de draairichting te onderscheiden?

    MILUSSchaarliftHoe de draairichting te onderscheiden?

  • MoyoTransformer 20 kVGezond verstand van gebruik en onderhoud

    MoyoTransformer 20 kVGezond verstand van gebruik en onderhoud

  • Liaoning.Vaste lift met dubbele spanwijdteonzekerheden in de sector

    Liaoning.Vaste lift met dubbele spanwijdteonzekerheden in de sector

  • Liaoning.Mobiele schaar vork heffen platform autoWat zijn de toepassingen van snijden?

    Liaoning.Mobiele schaar vork heffen platform autoWat zijn de toepassingen van snijden?

  • Congtaiworld.kgmHydraulisch hefplatform voor voertuigenBelangrijkste prestatieparameters:

    Congtaiworld.kgmHydraulisch hefplatform voor voertuigenBelangrijkste prestatieparameters:

  • Roerlingen.Elektrische tatamiliftOp welke functies moet worden gelet?

    Roerlingen.Elektrische tatamiliftOp welke functies moet worden gelet?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!