ToulouseVerschil tussen boxtransformator en transformatorAlleen door continue R&D en innovatie kunne

  • vrijgavetijd:2022-11-28 11:49:39
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:1361
  • Korte omschrijving:

    Toulouse,Het geluid van droge transformator komt vanVeroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat ee

Artikel inhoud

Het geluid van droge transformator komt van

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

ToulouseInspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

BanenAls u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt,ToulouseBeginsel van de transformator, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading,ToulouseElektrische elektronische apparatuur, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?


ToulouseVerschil tussen boxtransformator en transformatorAlleen door continue R&D en innovatie kunnen ondernemingen zich beter ontwikkelen



Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Visuele controle voor de controle van de transformator

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Lijst van installatiematerialenDe capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw,ToulouseEnergieverbruik van transformatoren, chemische bedrijven en fabrieken.


ToulouseVerschil tussen boxtransformator en transformatorAlleen door continue R&D en innovatie kunnen ondernemingen zich beter ontwikkelen



Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Eerlijkheid is de basisIsolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Visuele controle voor de controle van de transformator

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

ToulouseVolgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing

AlFintas.Overige productinformatie
  • weelderige bergenOphefbaar platformhoe te kiezen

    weelderige bergenOphefbaar platformhoe te kiezen

  • weelderige bergenSpiraalliftplatformEconomische werking

    weelderige bergenSpiraalliftplatformEconomische werking

  • weelderige bergenOpheffen en verlagen van aluminiumlegeringFactoren die de prijzen beïnvloeden

    weelderige bergenOpheffen en verlagen van aluminiumlegeringFactoren die de prijzen beïnvloeden

  • Colorado Springs.12 meter liftDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbeteren

    Colorado Springs.12 meter liftDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbeteren

  • Bilbao.transformator voor droog type 630kVAOp welke aspecten moet worden gelet bij het gebruik?

    Bilbao.transformator voor droog type 630kVAOp welke aspecten moet worden gelet bij het gebruik?

  • Olu.Vast hefplatform kopenToepassings- en marktanalyse

    Olu.Vast hefplatform kopenToepassings- en marktanalyse

  • Olu.16 meter hefplatform autoOorzaken van marktvolatiliteit

    Olu.16 meter hefplatform autoOorzaken van marktvolatiliteit

  • Seattle.Aankoop van hydraulisch hefplatformOnderhoudsmethode:

    Seattle.Aankoop van hydraulisch hefplatformOnderhoudsmethode:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!