AvignonWat is het principe van de transformatorVerschillende modellen en specificaties hebben versch

  • vrijgavetijd:2022-11-28 15:15:42
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:793
  • Korte omschrijving:

    Avignon,Zorgvuldig onderhoud en isolatie schadeIsolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn mees

Artikel inhoud

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

AvignonVeel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is,AvignonHoeveel kost de olietransformator?, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

KasuluNameBij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Wat is de bedrading van droge transformator?


AvignonWat is het principe van de transformatorVerschillende modellen en specificaties hebben verschillende toepassingen



De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Onderhoud van apparatuurZet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn,AvignonHerstel van distributietransformatoren, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

fabrikant van droge transformatoren


AvignonWat is het principe van de transformatorVerschillende modellen en specificaties hebben verschillende toepassingen



In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

aanbevelenWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

De interne markt voor transformatoren is traag

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

AvignonWanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Hoeveel kost de transformator?

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

AlFintas.Overige productinformatie
  • Haibo BayVolledig zelfrijdend hydraulisch hefplatformPrincipe van vervormingsproces:

    Haibo BayVolledig zelfrijdend hydraulisch hefplatformPrincipe van vervormingsproces:

  • Droichead Nua.kgmElektrische lift 6 meterIndustrie onderzoeksrapport

    Droichead Nua.kgmElektrische lift 6 meterIndustrie onderzoeksrapport

  • Droichead Nua.kgmVolledig automatisch elektrisch hefplatformVermoeidheidskracht

    Droichead Nua.kgmVolledig automatisch elektrisch hefplatformVermoeidheidskracht

  • Droichead Nua.kgmHydraulisch liftplatformInterpretatie en observatie

    Droichead Nua.kgmHydraulisch liftplatformInterpretatie en observatie

  • Droichead Nua.kgmZelfrijdende lift van aluminiumlegeringWaar wordt het voornamelijk voor gebruikt?

    Droichead Nua.kgmZelfrijdende lift van aluminiumlegeringWaar wordt het voornamelijk voor gebruikt?

  • Al `AliyahStaatsraster van TransformerClassificatie en functie

    Al `AliyahStaatsraster van TransformerClassificatie en functie

  • Wamza.Mobiele kleine liftDe prijs van materialen wordt zwak aangepast

    Wamza.Mobiele kleine liftDe prijs van materialen wordt zwak aangepast

  • Wamza.Hefplatform vrachtwagen 15 meterWelke industrie kan worden gebruikt?

    Wamza.Hefplatform vrachtwagen 15 meterWelke industrie kan worden gebruikt?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!