Ham100 box type transformatorEen gediversifieerd industriemodel nastreven

  • vrijgavetijd:2022-11-29 16:04:26
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:396
  • Korte omschrijving:

    Ham,Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.De belangrijkste r

Artikel inhoud

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

HamOnderhoudsinhoud van de transformator

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Mersa Matruh.Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren


Ham100 box type transformatorEen gediversifieerd industriemodel nastreven



De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt,HamTransformer vermogen drie-fase, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

Verschillende afleidingsmethoden,Hamrang van isolatie van een transformator met olieonderdompeling, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Testmethode*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %,HamTransformer box, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

AlFintas.Overige productinformatie
  • Huanghua.Hydraulisch en elektrisch hefplatformVlotte start maar nog steeds zwak

    Huanghua.Hydraulisch en elektrisch hefplatformVlotte start maar nog steeds zwak

  • Delft.Elektrisch hefplatform met schaarvorkDe structuur en problemen in het gebruiksproces

    Delft.Elektrisch hefplatform met schaarvorkDe structuur en problemen in het gebruiksproces

  • Delft.Mobiel hefplatformIndustrie versnelt de ontwikkeling van e-commerce

    Delft.Mobiel hefplatformIndustrie versnelt de ontwikkeling van e-commerce

  • Delft.Platform type liftWat zijn de kernwaarden van het internettijdperk

    Delft.Platform type liftWat zijn de kernwaarden van het internettijdperk

  • Delft.Lift van de aluminiumlegering van de monorailkolomHoe het productieproces te bedienen?

    Delft.Lift van de aluminiumlegering van de monorailkolomHoe het productieproces te bedienen?

  • TunesiëProductie van droge transformatorenbetrouwbaar

    TunesiëProductie van droge transformatorenbetrouwbaar

  • HuizenKleine hefbare mobiele liftAndere elementen van de afdichtingsfunctie:

    HuizenKleine hefbare mobiele liftAndere elementen van de afdichtingsfunctie:

  • HuizenElektrisch hefplatform voor driewielersDe juiste werking is erg belangrijk

    HuizenElektrisch hefplatform voor driewielersDe juiste werking is erg belangrijk

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!