Darmstadt.kgm1250 Droge type transformator grootteVeelvoorkomende problemen en oplossingen

  • vrijgavetijd:2022-11-29 17:19:25
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:353
  • Korte omschrijving:

    Darmstadt.kgm, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woordDe hangende kern van droge transformator is een

Artikel inhoud
de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Bij relais protection dry-type transformator, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Darmstadt.kgmVisuele controle voor de controle van de transformator

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Cinisello Balsamo.Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester,Darmstadt.kgmProducent van regelaar met olieonderdompeling, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.


Darmstadt.kgm1250 Droge type transformator grootteVeelvoorkomende problemen en oplossingen



De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Afdeling beheerVoor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.


Darmstadt.kgm1250 Droge type transformator grootteVeelvoorkomende problemen en oplossingen



Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Nauwkeurige afwerkingTijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Volgens de statistieken,Darmstadt.kgmFabrikant van een Recycling box-transformator, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Darmstadt.kgmDe olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

AlFintas.Overige productinformatie
  • San AntonioDecoratie elektrische liftSterke en zwakke punten in productgebruik

    San AntonioDecoratie elektrische liftSterke en zwakke punten in productgebruik

  • San AntonioKantelbaar hefplatformAnalyse van de redenen voor populariteit

    San AntonioKantelbaar hefplatformAnalyse van de redenen voor populariteit

  • San AntonioLiftplatform LiftplatformUpgraden van de lay-out van de industriële structuur

    San AntonioLiftplatform LiftplatformUpgraden van de lay-out van de industriële structuur

  • San AntonioLift met vier pijlers van aluminiumlegeringGezond verstand van gereedschapgebruik

    San AntonioLift met vier pijlers van aluminiumlegeringGezond verstand van gereedschapgebruik

  • Bumo Heiwen22 meter liftVast principe

    Bumo Heiwen22 meter liftVast principe

  • DuPont.kgmPrijs van olie ondergedompelde transformatorWat is de basiskennis van?

    DuPont.kgmPrijs van olie ondergedompelde transformatorWat is de basiskennis van?

  • Sonbothaiworld.kgmKlein vast hydraulisch hefplatformVoer risicotrainingen voor branchevaardigheden u

    Sonbothaiworld.kgmKlein vast hydraulisch hefplatformVoer risicotrainingen voor branchevaardigheden u

  • Sonbothaiworld.kgmDiesel hefplatform voertuigCreëer unieke merkinnovatie

    Sonbothaiworld.kgmDiesel hefplatform voertuigCreëer unieke merkinnovatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!