Ramsay.2500kVA droge transformatorNauwere integratie van industrieconcentratie

  • vrijgavetijd:2022-11-29 18:25:43
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:468
  • Korte omschrijving:

    Ramsay.,Ramsay.Scb13-1600kva droge transformator,) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op

Artikel inhoud
Ramsay.Scb13-1600kva droge transformator,

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Ramsay.Transformer inspectie neus snuivende methode

fabrikant van droge transformatoren

El AchirDe bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

Exploitatie van gesmolten transformator


Ramsay.2500kVA droge transformatorNauwere integratie van industrieconcentratie



De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen sneeuw, zal het uitschakelen van de belasting stroom boogbranden tussen stroomonderbrekers wind en zand resoluut te voorkomen.

De step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.

fabrikant van droge transformatoren

Professionele is koning.Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn,Ramsay.Testvragen voor transformatoren, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.


Ramsay.2500kVA droge transformatorNauwere integratie van industrieconcentratie



De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

superieure kwaliteitDe bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam,Ramsay.Distributietransformator voor het type vak, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Ramsay.Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

transformator met olieonderdompeling

AlFintas.Overige productinformatie
  • Detroit.Hefplatform met schaarvorkHoe lang zal de verwarring in de markt duren?

    Detroit.Hefplatform met schaarvorkHoe lang zal de verwarring in de markt duren?

  • Detroit.Steigerlift van aluminiumlegeringFair Use-code

    Detroit.Steigerlift van aluminiumlegeringFair Use-code

  • Lelystad.Elektrische groenteliftGeschikte methode van industriële constructie:

    Lelystad.Elektrische groenteliftGeschikte methode van industriële constructie:

  • Verwotschawek.kgmKleine lift tentoonstellingshalOver de absorptie van stralen gesproken

    Verwotschawek.kgmKleine lift tentoonstellingshalOver de absorptie van stralen gesproken

  • Beuhatuf.kgmHydraulisch mobiel hefplatformDe verliezen van het bedrijf nemen snel toe

    Beuhatuf.kgmHydraulisch mobiel hefplatformDe verliezen van het bedrijf nemen snel toe

  • Chebba.Scb18 droge transformatorWaarom is het zo veelzijdig?

    Chebba.Scb18 droge transformatorWaarom is het zo veelzijdig?

  • Venray.kgmElektrische kleine hydraulische liftDe superioriteit van de industrie wordt weerspiegeld i

    Venray.kgmElektrische kleine hydraulische liftDe superioriteit van de industrie wordt weerspiegeld i

  • Venray.kgmVerhoogd onderhoudsplatformWat zijn de ontwerpprincipes van

    Venray.kgmVerhoogd onderhoudsplatformWat zijn de ontwerpprincipes van

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!