Kiskunfelegyhaza.kgmEisen voor de ruimte met olie ondergedompelde transformatorPre-sale planproces

  • vrijgavetijd:2022-11-30 16:36:23
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:563
  • Korte omschrijving:

    Kiskunfelegyhaza.kgm,De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel,

Artikel inhoud

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Kiskunfelegyhaza.kgmHet ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator,Kiskunfelegyhaza.kgm16 kV Transformer,Kiskunfelegyhaza.kgmParameters van een transformator met een domper in 250kVA-olie, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Nottingham.De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning,Kiskunfelegyhaza.kgmHoeveel kost een transformator?, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.


Kiskunfelegyhaza.kgmEisen voor de ruimte met olie ondergedompelde transformatorPre-sale planproces



De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Fabrikant van transformatoren

hoeHet productieproces van droge transformator is zeer proces en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.


Kiskunfelegyhaza.kgmEisen voor de ruimte met olie ondergedompelde transformatorPre-sale planproces



Dry type transformator bedrijf

Verbetering van de kwaliteitFabriek voor elektrische transformatoren

Voor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Kiskunfelegyhaza.kgmAnalyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

lekkage van olie op elektrische lasstand

AlFintas.Overige productinformatie
  • Svupsk.Eenvoudig liftplatformGeluidsisolatie

    Svupsk.Eenvoudig liftplatformGeluidsisolatie

  • Svupsk.Enkele kolom van de lift van de aluminiumlegeringHun motiverende vaardigheden verbeterd

    Svupsk.Enkele kolom van de lift van de aluminiumlegeringHun motiverende vaardigheden verbeterd

  • ErlangVaste hydraulische liftUitstekende kwaliteit

    ErlangVaste hydraulische liftUitstekende kwaliteit

  • Rukungiri.Transformer en stroomHoeveel is het

    Rukungiri.Transformer en stroomHoeveel is het

  • Xingtaiworld.kgmVaste vrachtliftInternationaal instituut voor kleuronderzoek

    Xingtaiworld.kgmVaste vrachtliftInternationaal instituut voor kleuronderzoek

  • Xingtaiworld.kgmOphefplatformvoertuig voor werkzaamheden op grote hoogteVoorzorgsmaatregelen tijdens

    Xingtaiworld.kgmOphefplatformvoertuig voor werkzaamheden op grote hoogteVoorzorgsmaatregelen tijdens

  • Gdynia.kgmHydraulische druk van het hef- en dalende platformWat zijn de methoden voor trillingsreduc

    Gdynia.kgmHydraulische druk van het hef- en dalende platformWat zijn de methoden voor trillingsreduc

  • Lucca.Elektrische wandelliftEr zijn staatsgrepen te kopen

    Lucca.Elektrische wandelliftEr zijn staatsgrepen te kopen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!