Satoraljaujhely.kgmFabrikant van transformatoren met olieonderdompelingWat zijn de prestatievoordele

  • vrijgavetijd:2022-11-30 18:37:38
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:642
  • Korte omschrijving:

    Satoraljaujhely.kgm,Satoraljaujhely.kgmHoe stuurt de transformator elektriciteit,De representatieve verbindingsgroep van droge transformator

Artikel inhoud
Satoraljaujhely.kgmHoe stuurt de transformator elektriciteit,

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Wiringwijze van droge transformator:

Satoraljaujhely.kgmHoe de droge transformator te onderhouden?

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Berbera.kgmWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven


Satoraljaujhely.kgmFabrikant van transformatoren met olieonderdompelingWat zijn de prestatievoordelen?



In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite,Satoraljaujhely.kgmTestrapport van de levering van droge transformator, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

InstallatiematerialenLook van olie van gietijzeren delen

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces,Satoraljaujhely.kgmIs er een transformator in de distributiekamer?, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).


Satoraljaujhely.kgmFabrikant van transformatoren met olieonderdompelingWat zijn de prestatievoordelen?



Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Hoge kwaliteit en lage prijsHet zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Hoe de droge transformator te onderhouden?

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Satoraljaujhely.kgmOm de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

AlFintas.Overige productinformatie
  • Torino.Klein elektrisch hydraulisch hefplatformHoe de prestaties redelijk te verbeteren?

    Torino.Klein elektrisch hydraulisch hefplatformHoe de prestaties redelijk te verbeteren?

  • Taranto.Elektrische lift van aluminiumlegeringWat zijn de veelvoorkomende storingsproblemen?

    Taranto.Elektrische lift van aluminiumlegeringWat zijn de veelvoorkomende storingsproblemen?

  • Taranto.Groot binnenhijsplatform op grote hoogteVraag en aanbod op de markt

    Taranto.Groot binnenhijsplatform op grote hoogteVraag en aanbod op de markt

  • Taranto.Elektrische heflift voor platformsIn één oogopslag weten

    Taranto.Elektrische heflift voor platformsIn één oogopslag weten

  • Taranto.Hefplatform van aluminiumlegeringHoe de nauwkeurigheid te verbeteren om de oplossing van pro

    Taranto.Hefplatform van aluminiumlegeringHoe de nauwkeurigheid te verbeteren om de oplossing van pro

  • Rubin.Kettingaandrijving liftEerste keuze van de fabrikant

    Rubin.Kettingaandrijving liftEerste keuze van de fabrikant

  • AmiensHydraulisch hefplatform van twee tonHet probleem van incentive-technologie

    AmiensHydraulisch hefplatform van twee tonHet probleem van incentive-technologie

  • RadautiPrijs van 5000KVA-transformatoronconventioneel

    RadautiPrijs van 5000KVA-transformatoronconventioneel

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!