Ilopango.kgmHH-modderpompHoe het model te selecteren

vrijgavetijd:2022-11-10 11:21:08 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:1382

Kerntips:Ilopango.kgm,Ilopango.kgmAh mestpomp,   Wrijving. Want als het oppervlak van de pomp glad is wanneer het wordt gebruikt, zal het mate

Ilopango.kgmAh mestpomp,

   Wrijving. Want als het oppervlak van de pomp glad is wanneer het wordt gebruikt, zal het materiaal c

   De richting van de differentiële drukkracht is tegenovergesteld, die een deel van de axiale kracht kan compenseren en de levensduur van het lager kan verlengen.

Ilopango.kgm  . Over het algemeen overschrijdt de vochtabsorptie sectie het zuiggedeelte van de pomp (de pompkop is beschadigd). Wanneer de ademhalingsbuis door de pijp gaat, zal de askrachtkegelbuis worden geselecteerd.

   De nominale stroom niet overschrijden.

Kyabeworld.kgmom mensen te vermijden

   Er is ook een trillingsmethode om de trillingsfrequentie van de pomp te meten,Ilopango.kgmExplosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaal, en de meting is relatief eenvoudig. Bij gebruik van één methode kunnen de meetresultaten echter enkele fouten bevatten. Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, zijn er andere trillingsbronnen die de meetresultaten zullen beïnvloeden, dus het is eigenlijk de belangrijkste

   Onderdompelbare slurrypompas seal type: verpakking, verpakking en hulpwaaier seal, mechanische verbinding enz.


Ilopango.kgmHH-modderpompHoe het model te selecteren



   Er kan ook sprake zijn van mechanische storingen van de pomp, zoals ernstige schade aan het lager van de pomp, zodat de boring & quot; geveegd& quot; wanneer de stator en rotor tegen elkaar wrijven, noemen we het een dompelbare rioolpomp, en de modelselectie van de dompelbare rioolpomp wordt vaak bepaald op basis van de parameterinformatie zoals de aard en werkkenmerken van het rioolpompstation.

   Het zal warmte genereren maar wanneer het ernstig is, zal het de isolatie direct verbranden; Er kunnen ook enkele storingen in het ventilatiesysteem zijn. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de ventilator van de dompelmestpomp is beschadigd of roterend

Totale kosten   Als het hoofd van de dompelmestpomp te laag is of het hoofd hoger is dan de praktische voorwaarde, zal de stroom groot zijn en zal de stroom stijgen. Op dit moment kan de uitlaatklep worden omgezet om de weerstand om de stroom te controleren te verhogen.

   Snijmessen kunnen worden geselecteerd om sommige grote blokvaste stoffen tijdens gebruik in stukken te snijden, zodat verstopping tijdens hergebruik kan worden vermeden.

   Repareer en nivelleer het lasgedeelte van de dompelmestpomp met een bestand, reinig het te binden deel opnieuw met alcohol en veeg het droog.


Ilopango.kgmHH-modderpompHoe het model te selecteren



In de kustriviermijnbouw wordt de drijfmest vervoerd. De gewichtsconcentratie van de behandelde drijfmest is: mortel %, ertsslij %; Het kan in serie volgens de behoeften van gebruikers worden bediend.

Prijs   We moeten ook de startfrequentie beperken en geschikte thermische beschermingsmiddelen selecteren voor gebruik.

   De motoroutput van de grote stroom dompelpomp is te hoog, en de gebruiker s Transformatorsamenstelling capaciteit is te klein om de dompelpomp te starten. U kunt een geschikte transformator gebruiken of andere elektrische apparatuur uitschakelen die voldoet aan het stroomverbruik van de dompelpomp.

   De dompelslakkenpomp wordt vaak gebruikt om pulp die vaste deeltjes bevat te vervoeren, dus de slijtvastheid van de pijpleiding moet ook worden overwogen.

Ilopango.kgm   Na meter kan de afdichting van de apparatuur de waterdruk op deze diepte niet verdragen.

   In principe zijn de redenen voor de motorverwarming van de dompelmestpomp de bovenstaande punten. Als de motorverwarming optreedt, kunt u de redenen vinden uit de bovenstaande punten. Er moet echter worden opgemerkt dat als de fout wordt veroorzaakt door elektriciteit, mensen die elektriciteit niet kennen, deze niet zelf moeten repareren,

   De geharde modderlaag stort in na het ontharden, waardoor het fenomeen van begraven van de pomp tijdens gebruik wordt vermeden.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

AlFintas.adviserennieuws
AlFintas.Laatste nieuws